95-105 level Karakterler İçin Solo Mavi Ejderha Kesim Rehberi (1 İçerde)

95-105 level Karakterler İçin Solo Mavi Ejderha Kesim Rehberi
0
167

r10

ÜYE
Credits
0
Merhaba Metin2 Forum üyeleri, bu postta 95-105 lvl arası karakterlerin solo mavi ejderha kesimi için item/simya olarak neler kullanması gerektiğini açıklayacağım. Buradaki amacım benim ne kullandığımı detaylıca açıklayıp sizin karakterinizin eksiklerinin neler olabileceği konusunda fikir vermek. Eksiklerinizi belirlemek size düşüyor tabii. Umarım faydalı olur.

Bu post sadece bir kesim rehberi olacak fakat başlık altında soracağınız her türlü soruya yanıt vereceğim.

Kendi karakterim 95 lvl bedensel savaşçı. Mavi Ejderha’ya hasarı 21k. Bu hasarı çıkarmak için aşağıda yazacağım her şeyi karakterimde kullandım. İleride bazı şeyler eklenip bazı şeyler çıkacak elbette. 21k hasarla ejderi kesmek 7.5-12.5 dakika arasında sürüyor. Tam olarak ne kadar süreceği şansa ve kısmen sizin becerinize bağlı.

Gerekli olan şeyleri ikiye ayıracağım: simya/bufflar/biyolog/pet ve itemler.

Öncelikle ilk kısımla başlayalım çünkü hasarın büyük kısmı buradan geliyor aslında. Benzer karakterler arasındaki hasar farklarının kaynağı da büyük ölçüde bunlar yine. Bunlar arasında zaruri olanlar ve olmayanlar var. Zaruri olanları belirteceğim.

Simya: Yeşim ve oniks parlak, geri kalanlar mitsi mat. Ejder kesmek için mat set yeterlidir.

Biyologda tugyisi bitirdim. 92 ve 94 biyoloğu henüz yok.

Pet olarak kitapları okutulmuş Nessie kullanıyorum. 7 berserker, 8 delici, 11 canavar veriyor (Pet zaruri)

Porki (Zaruri)

Diğer bufflar:

Güç yüzüğü; %30 canavar (zaruri)

Saldırı markası (hasar düşükse basmak iyi olur)

Yutnori gizemi (%10 canavar veriyor)

Enerji kristali 10 (5 ortalama zarar veriyor bana)

Tatlı (+%5 hasar)

Kritik ve delici (%20)

Kritik ve delici şebnemi

Şimdi item kısmına gelelim. İtemlerdeki her efsunu yazmayacağım, sadece hasara yönelik efsunlar:

Kılıç: Zehir kılıcı; 50 ortalama, 20 şimşek, 8 metin

Zırh: Mavi Plaka Zırh: 30 + 50 STR

Kalkan: Titan kalkan; 12 güç, 50 STR

Bilezik: Cennetin gözyaşı bilezik; 50 STR, 10 delici

Kask: Korku maskesi; 25 STR (100 lvlde 50 STRli berserkerli kask gelecek bunun yerine)

Kolye: Cennetin gözyaşı kolye; 7 metin, 10 kritik

Tılsım: Rüzgar tılsımı; 30 STR

Küpe: +8 Zümrüt küpe; 5 + 3 ortalama zarar

Ayakkabı: +8 Ateş ayakkabısı; 9 canavar

Kuşak: 24 emiş Kral kuşağı; 83-131 saldırı değeri, 7 ortalama zarar, 1 metin

Karakterin item dizme işi hala bitmedi; küpe ve ayakkabıda 50 STR olacak, tılsımdaki kırık gidecek; kuşak, pet ve kolye değişecek (5 patron almak için). Kahraman set atılacak ayrıca. Hepsini halletikten sonra hasarın kaça çıktığını buraya not düşerim.

Zehir kılıcında 8 metin mi olmalı 50 STR mi?

Ben 8 metinden yanayım çünkü metinler sabit olarak her 2.5 dakikada bir düşüyor. Bu metinleri ne kadar hızlı keserseniz ejdere vurmak için o kadar çok vaktiniz kalıyor. Elbette test yapma imkanım yok fakat kazandığım o ekstra sürenin sağladığı ekstra hasarın 50 STR’den daha büyük olduğuna inanıyorum.

Users who are viewing this thread

Etkinlik Odası
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Chat Bot: eg0ix, "rohan 2 decrypt_pack unpack" dizesindeki bir yeni yanıt yayınladı.
    2,358Konular
    7,651Mesajlar
    1,852Kullanıcılar
    JwestSon üye